Pulterit ry

Edunvalvonta

Opiskelijoiden edunvalvonta käsittää kaikki opiskelijoiden ja ainejärjestön etujen ajamiseen ja niiden valvontaan liittyvät asiat. Se voidaan jakaa koulutus- ja sosiaalipoliittisen edunvalvontaan. Koulutuspolitiikka (kopo) käsittää opetukseen ja sen järjestämiseen liittyvät asiat, kun taas sosiaalipolitiikan (sopo) pääpaino on opiskelijoiden hyvinvoinnissa, yhdenvertaisuudessa ja toimeentulossa. Lisäksi hallinnon opiskelijaedustajat (halloped) toimivat yliopiston hallinnon eri tasoilla ajaen opiskelijoiden etua yliopistomaailmassa.

Pulterit ry valvoo ja ajaa aktiivisesti geologian opiskelijoiden etua. Koulutuspoliittiset vastaavat sekä yhdenvertaisuus- ja hyvinvointivastaavat huolehtivat sektoreidensa toiminnasta ja tiedottamisesta. Hallopedit kuuluvat laitosneuvostoon ja toimivat linkkinä opiskelijoiden sekä laitoksen välillä. Edunvalvontaa tehdään siis yhteistyössä opiskelijoiden ja laitoksen henkilökunnan kanssa. Tämän lisäksi tiedekunnan tasolla edunvalvonnasta vastaa Hybridi ry ja yliopiston tasolla ylioppilaskunta.

Edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä:

Sosiaali- ja koulutuspoliittinen vastaava: Jessica Lindholm (TY) jesmli[at]utu.fi

Jos olet kokenut häirintää opiskelijatapahtumissa ja haluat olla meihin asian tiimoilta yhteydessä voit tehdä sen anonyymisti Pultereiden häirintälomakkeella