Pulterit ry

Piltti-info

Tervetuloa Turkuun opiskelemaan geologiaa!

Huikean paljon onnea opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa Turkuun ensimmäisen vuoden geologian opiskelija eli piltti! Tuutorit sekä koko Turun Yliopiston ja Åbo Akademin geologian osasto odottavat jo innolla ensimmäistä tapaamista tulevana syksynä. Hienoa että pitkä ja mahdollisesti myös kivinen tie on nyt selätetty ja opiskelupaikka jo häämöttää!

Pulterit ry on Turun yliopiston ja Åbo Akademin geologian opiskelijoiden yhteinen ainejärjestö. Järjestö ajaa jäsentensä oikeuksia ja etuja opiskeluiden aikana, sekä toimii hyvänä tukiverkkona Turun opiskelijaelämän sykkeessä. Pulterit järjestävät kivoja tapahtumia läpi lukuvuoden kuten bileitä, sitsejä, peli- ja leffailtoja, urheilua sekä ekskursioita. Toiminnan kautta pääseekin siis helposti tutustumaan muihin geologian alan opiskelijoihin.

Ensimmäisen kerran tulet tapaamaan tuutorisi sekä muut piltit ja keltanokat johdantoviikolla. Turun yliopiston ensimmäisen vuoden matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoita kutsutaan pilteiksi ja Åbo Akademin keltanokiksi (gulis). Tuutorit ovat vanhempia alan opiskelijoita, jotka pitävät huolen että pääset opinnoissasi alkuun, tutustut Geotaloon ja yliopistoon sekä linkittäydyt osaksi opiskelijakulttuuria. Orientaatioviikolla viralliset osuudet ovat päiväsaikaan ja iltaisin on mukavaa rentoa ohjelmaa, joihin osallistuminen on suotavaa ryhmäytymisen kannalta.

Käy lukemassa vielä tuutoreiden tervehdykset ja tutustumassa tulevaan orientaatioviikon ohjelmaan etukäteen. Lisäksi kannattaa vilkaista uuden opiskelijan muistilistaa ennen opiskeluiden aloittamista.

Hyödyllisiä linkkejä:

Tsemppiä kesään ja nähdään elokuussa!