Pulterit ry

Yhteistyökumppanit

Nordkalk

WSP

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys, jossa työskentelee noin 700 asiantuntijaa Suomessa ja 68 000 ympäri maailmaa. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Tässä työssä meitä tukee globaali innovaatio- ja kestävyysohjelmamme Future Ready™.

Uskomme WSP:llä, että työ sujuu, kun on hyvä fiilis ja ympärillä tiimi johon voi luottaa. Monialaiset, eri alojen huippuosaamista vaativat projektit edellyttävät onnistuakseen avointa ja osallistavaa työilmapiiriä.

Pidämme hyvää koulutusta tärkeänä, mutta työn tohinassa hankitaan kuitenkin se ammattitaito, jolla projektejamme toteutetaan. Opiskele siis monipuolisesti ja ole aina valmis oppimaan lisää – niin mekin olemme!

Kesätyöpaikkojen haku alkaa 13.11.2023. Kurkkaa paikat ja hae meille töihin: https://rekry.wsp.com/jobs?department=Opiskelijoille

Ramboll

Ramboll tarjoaa opiskelijalle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Meillä saat vastuuta ja opit uutta tiimin tuella. Tule meille harjoitteluun! Harjoittelupaikat löydät täältä: https://fi.ramboll.com/ura/uraa-aloittavat

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhdyskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 17000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Olemme tutkitusti alan halutuimpien työnantajien joukossa niin ammattilaisten kuin opiskelijoidenkin osalta. Meillä työllistyneet geologit tekevät työtä mm. pohjavesiin, pilaantuneisiin maihin, ympäristölupiin, happamiin sulfaattimaihin, ja kestävään kehitykseen liittyvien projektien parissa.

Palsatech

Palsatech on vuonna 2013 perustettu geopalveluyritys, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan palvelukonseptin malminetsinnän, kaivostoiminnan sekä infrarakentamisen tarpeisiin.

Olemme uudistaneet malminetsinnän ja kaivoistoiminnan perinteistä toimintatapaa tuomalla markkinoille kokonaisvaltaisen palvelukonseptin. Yrityksemme laajan palveluvalikoiman avulla kevennetään asiakkaan alkuvaiheen investointeja ja työtä. Meiltä asiakas saa osaamisen, menetelmät, tilat ja laitteet palveluna samasta paikasta.

Palsatech työllistää tällä hetkellä noin 70 henkeä, joiden joukossa työskentelee monia geologeja ja geoteknikoita. Henkilöstöämme työskentelee Palsatechin omissa tiloissa Kemissä ja Sodankylässä, kaivoksissa, vaihtelevissa tehtävissä maastossa kuin myös erilaisissa projekteissa ulkomailla. Yhtiön tärkeimpinä arvoina ovat turvallinen toiminta, laadukas palvelu ja henkilöstön hyvinvointi.

Palsatech tarjoaa vuosittain opiskelijoille hyödyllisiä ja mielenkiintoisia töitä erilaissa asiakasprojekteissa. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla vapaista työpaikoista. Otamme myös vastaan avoimia hakemuksia, joista löydät lisätietoa osoitteesta: https://palsatech.fi/toihin-meille/

Boliden

Boliden Kevitsa on Pohjois-Suomessa Sodankylän kunnassa toimiva monimetallikaivos ja merkittävä työllistäjä alueella. Päätuotteemme ovat kupari- ja nikkelirikasteet. Rikasteet sisältävät myös kobolttia, platinaa, palladiumia ja kultaa. Malmirikaste toimitetaan Bolidenin omille sulatoille Harjavaltaan ja Rönnskäriin. 

Teemme järjestelmällistä työtä ympäristövaikutusten minimoimiseksi, energiatehokkuuden lisäämiseksi ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Parannamme tuottavuutta ja kehitämme turvallisuutta investoimalla vahvasti automaatioon, sähköistykseen ja etäohjaukseen.  

Yhteiset arvomme – huolenpito, rohkeus ja vastuu ohjaavat työskentelyämme jokapäiväisessä toiminnassamme.

Kaunis Iron

With new owners and strong local commitment we have re-started the iron ore mine in Pajala. Our ambition is to build a business that is durable in the long term and operates sustainably. To us, this means mining that retains its local roots, creates value for Norrbotten and contributes to community development in Pajala, at the same time as we take a strong position on the world market. Every year, we produce about 2.2 million tonnes of iron ore.

Our unique iron ore concentrate, with its quality and environmental advantages, is already in strong demand among the world’s steelworks. Thanks to a sustainable product, a skilfully run business and world-class facilities, Kaunis Iron has found a strong position on the global market.