Pulterit ry

Yhteistyökumppanit

WSP

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys, jossa työskentelee noin 700 asiantuntijaa Suomessa ja 68 000 ympäri maailmaa. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Tässä työssä meitä tukee globaali innovaatio- ja kestävyysohjelmamme Future Ready™.

Uskomme WSP:llä, että työ sujuu, kun on hyvä fiilis ja ympärillä tiimi johon voi luottaa. Monialaiset, eri alojen huippuosaamista vaativat projektit edellyttävät onnistuakseen avointa ja osallistavaa työilmapiiriä.

Pidämme hyvää koulutusta tärkeänä, mutta työn tohinassa hankitaan kuitenkin se ammattitaito, jolla projektejamme toteutetaan. Opiskele siis monipuolisesti ja ole aina valmis oppimaan lisää – niin mekin olemme!

Kesätyöpaikkojen haku alkaa 13.11.2023. Kurkkaa paikat ja hae meille töihin: https://rekry.wsp.com/jobs?department=Opiskelijoille

Ramboll

Ramboll tarjoaa opiskelijalle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Meillä saat vastuuta ja opit uutta tiimin tuella. Tule meille harjoitteluun! Harjoittelupaikat julkaistaan 1.12.2022 ja löydät ne täältä: https://fi.ramboll.com/ura/uraa-aloittavat

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhdyskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 17000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Olemme tutkitusti alan halutuimpien työnantajien joukossa niin ammattilaisten kuin opiskelijoidenkin osalta. Meillä työllistyneet geologit tekevät työtä mm. pohjavesiin, pilaantuneisiin maihin, ympäristölupiin, happamiin sulfaattimaihin, ja kestävään kehitykseen liittyvien projektien parissa.

Palsatech

Palsatech on vuonna 2013 perustettu geopalveluyritys, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan palvelukonseptin malminetsinnän, kaivostoiminnan sekä infrarakentamisen tarpeisiin.

Olemme uudistaneet malminetsinnän ja kaivoistoiminnan perinteistä toimintatapaa tuomalla markkinoille kokonaisvaltaisen palvelukonseptin. Yrityksemme laajan palveluvalikoiman avulla kevennetään asiakkaan alkuvaiheen investointeja ja työtä. Meiltä asiakas saa osaamisen, menetelmät, tilat ja laitteet palveluna samasta paikasta.

Palsatech työllistää tällä hetkellä noin 70 henkeä, joiden joukossa työskentelee monia geologeja ja geoteknikoita. Henkilöstöämme työskentelee Palsatechin omissa tiloissa Kemissä ja Sodankylässä, kaivoksissa, vaihtelevissa tehtävissä maastossa kuin myös erilaisissa projekteissa ulkomailla. Yhtiön tärkeimpinä arvoina ovat turvallinen toiminta, laadukas palvelu ja henkilöstön hyvinvointi.

Palsatech tarjoaa vuosittain opiskelijoille hyödyllisiä ja mielenkiintoisia töitä erilaissa asiakasprojekteissa. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla vapaista työpaikoista. Otamme myös vastaan avoimia hakemuksia, joista löydät lisätietoa osoitteesta: https://palsatech.fi/toihin-meille/