Pulterit ry

Tuutorit 2020

Turun yliopiston tuutoreiden esittely.

Keitäs ne tuutorit ovat?

Tuutorit yleisesti ottaen ovat vanhempia opiskelijoita, vähintään siis vuoden verran yliopistossa opiskelleita. Heidän tehtävänä on ohjata uudet fuksit, meidän tiedekunnassamme piltit, alkuun opinnoissa ja linkittää osaksi opiskelijakulttuuria. Tuutoreita saa lähestyä kaikenlaisilla kysymyksillä, olivatpa ne sitten opiskeluihin tai vaikka Turussa asumiseen liittyviä.

Muistutuksena:

Ensimmäisen kerran tulemme tapaamaan johdantoviikolla maanantaina 24.8. keltaisen Geotalon edessä (Akatemiankatu 1, 20500 Turku) klo 9.00. Toivomme että kaikki pääsisivät tuolloin ajoissa paikalle. Meidät tunnistaa harmaista opiskelijahaalareista! Varaathan mukaan opiskelijakortin, rahaa ruokaan sekä iloisen mielen niin näin pärjäät varmasti ensimmäisinä päivinä. Iltaisin on mukavaa rentoa ohjelmaa, joihin osallistuminen on suotavaa. Lopuksi muistuttaisimme kaikkia vilkaisemaan vielä piltin muistilistaa sekä tutustumaan etukäteen orientaatioviikon ohjelmaan. Muista siis ainakin ilmoittautua läsnäolevaksi lukuvuodelle, laatia utu-tunnukset sekä tilata opiskelijakortti ja/tai ladata Frank-sovellus ennen ensimmäistä tapaamista. 

Tuutoriesittelyt

Kikka

kitpaa[at]utu.fi

Moikku! Oon Kikka, junantuoma turkulainen ja 3.vuoden geologian opiskelija. Opiskelu Turussa on ollut mahtavaa ja ala on tuntunut juuri oikealta, sillä ympäristöasiat ovat aina kiinnostaneet. Olen aktiivinen järjestötoiminnassa ja haalareiden ulkoiluttamisessa ja kannustankin kaikkia lähtemään rohkeasti mukaan kaikennäköiseen toimintaan. Omat opiskeluvuosieni parhaat muistot ovat juuri sieltä tarttuneet mukaan!

Perttu

pkheis[at]utu.fi

Tsau! Oon Pepe ja opiskelen kolmatta vuotta geologiaa. Ala on tuntunut alusta asti oikealta sillä tykkään liikkua paljon luonnossa ja olen aina ollut kiinnostunut kaikesta ympäristöön liittyvistä prosesseista. Tähän mennessä parasta antia opinnoissa ovat olleet monet kenttäretket sekä ulkomaan ekskursio Montenegroon.