Pulterit ry

Uusi opiskelija

Hei uusi opiskelija ja tervetuloa opiskelemaan geologiaa Turun yliopistoon!

Huikean paljon onnea opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa Turkuun ensimmäisen vuoden geologian opiskelija eli piltti! Tuutorit sekä koko geologian osasto Turun yliopistolla odottaa innolla ensimmäistä tapaamista tulevana syksynä. Hienoa että pitkä ja mahdollisesti myös kivinen tie on nyt selätetty ja opiskelupaikka jo häämöttää!

Pulterit ry on Turun yliopiston ja Åbo Akademin geologian opiskelijoiden yhteinen ainejärjestö. Ainejärjestön tehtävä on ajaa jäsentensä oikeuksia ja etuja, sekä huolehtia heidän henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan. Pulterit järjestävät erilaisia tapahtumia läpi lukuvuoden, julkaisevat ainejärjestölehteä kaksi kertaa lukuvuodessa ja toimivat hyvänä tukiverkkona Turun opiskelijaelämän sykkeessä. Jäseneksi voit liittyä myöhemmin tuutorin ohjeen mukaan. Vuodeksi jäsenyyden saa 5 € hintaan, kun taas viideksi vuodeksi 20 € hintaan. Ainejärjestötoiminta on hyvä tapa päästä tutustumaan alan opiskelijoihin ja jäsenyys tulee kyllä maksamaan itsensä nopeasti takaisin! Voit tutustua Pulterit ry toimintaan etukäteen nettisivujen lisäksi avoimessa facebook-ryhmässä, johon voit liittyä vaikka heti täällä. Toimintaa voi Facebookin lisäksi seurata vielä aktiivisemmin Instagramista.

Ensimmäisen kerran tulet tapaamaan tuutorisi ja muut piltit johdantoviikolla maanantaina 24.8. keltaisen Geotalon edessä (Akatemiankatu 1, 20500 Turku) klo 9.00. Tulethan ajoissa paikalle. Tunnistat tuutorisi harmaista opiskelijahaalareista. Orientaatioviikolla viralliset osuudet ovat päiväsaikaan ja iltaisin on mukavaa rentoa ohjelmaa, joihin osallistuminen on suotavaa ryhmäytymisen kannalta. Varaathan mukaan opiskelijakortin, rahaa ruokaan sekä iloisen mielen niin näin pärjäät varmasti ensimmäisinä päivinä.  Jottei mitään jää unohtumaan kannattaa vilkaista piltin muistilistaa ennen opiskeluiden aloittamista.

Tuutorit tulevat ottamaan sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti jo ennen orientaatioviikon alkamista ja varmistavat että tulet löytämään tiesi perille ensimmäisenä päivänä. Käythän ennen sitä lukemassa tuutoreiden tervehdykset ja tutustumassa tulevaan orientaatioviikon ohjelmaan etukäteen. Elokuussa nähdään!

Kastajaiset 2011