Pulterit ry

Tuutorit 2021

Keitäs ne tuutorit ovat?

Tuutorit ovat vanhempia alan opiskelijoita, vähintään siis vuoden verran yliopistossa opiskelleita. Tuutorit pitävät huolen että uudet fuksit, Turun yliopistossa luonnontieteellisessä tiedekunnassa piltit ja Åbo Akademissa keltanokat, pääsevät alkuun opinnoissa ja linkittyvät osaksi opiskelijakulttuuria. Tuutoreita saa rohkeasti lähestyä kaikenlaisilla kysymyksillä, liittyvät ne sitten opiskeluihin tai vaikka Turussa asumiseen! Näet tuutorisi ensimmäisen kerran orientaatioviikolla.

TY tuutorit

Peppi, Miikka, Elisa

Peppi pmahde[at]utu.fi

Moi! Oon Peppi 24-vuotias tält pual jokkee. Opiskelen toista vuotta geologiaa ja mielestäni geologiassa parasta on käytännönläheisyys. Muihin opiskelijoihin pääsee helpoiten tutustumaan tapahtumissa sekä järjestötoiminnassa.

Elisa elhelt[at]utu.fi

Moikka! Mun nimi on Elisa ja oon 23-vuotias kolmannen vuoden geologian opiskelija. Turkuun olen eksynyt opintojen alussa Jyväskylästä ja hyvin olen viihtynyt! Geologiasta oon tykännyt alusta lähtien tosi paljon, etenkin kenttäretkistä ja tuntuukin, että olen oikealla alalla. Odotan innolla alkavaa syksyä ja tuutorointia!

Miikka mpmuurat[at]utu.fi

Mä oon Miikka (22), opiskelen kolmatta vuotta. Itse hain opiskelemaan geologiaa, koska tiesin haluavani ulkotöihin. Parasta opinnoissa ovatkin olleet kenttäpäivät ja -kurssit, sekä kaikenlainen toiminta, johon liittyy haalareiden päälle kiskominen.

ÅA tuutori

Janne jan.tarkio[at]abo.fi

Morjens, nimeni on Janne, ja opiskelen geologiaa toista vuotta. Tulin viime vuonna Siuntiosta Turkuun ja valitsin geologian oppiaineekseni, koska olen ollut kiinnostunut kivistä ja mineraaleista lapsesta saakka. Pidän opinnoissani eniten kenttäpäivistä ja tietenkin vapaa-ajasta opiskelukavereideni kanssa.