Pulterit rf

Tutorerna 2021

Vad är en tutor?

Tutorer är äldre studerande, dvs. de som har studerat vid universitetet i minst ett år. Tutorerna ser till att de nya studenterna, gulisar vid Åbo Akademi och pilttin vid den naturvetenskapliga fakulteten vid Åbo universitet, får ett försprång i sina studier och blir en del av studentkulturen. Du är välkommen att vända dig till tutorerna med alla dina frågor, oavsett om de gäller någo om dina studier eller om att bo i Åbo! Du kommer att träffa dina tutorer för första gången under introduktionsveckan.

ÅA tutor

Janne jan.tarkio[at]abo.fi

Morjens, jag heter Janne och studerar geologi på andra året. Jag kom från Sjundeå till Åbo förra året och valde geologi som ämne för att jag har sen liten varit intresserad av berg och mineraler. Det jag gillar mest i mina studier, är nog fältdagarna och förstås fritiden med studiekompisarna.

TY tutorer

Peppi, Miikka, Elisa

Peppi pmahde[at]utu.fi

Moi! Jag heter Peppi och är 24 åring från denna sidan ån. Jag studerar geologi för andra året och jag tycker att det bästa med studierna är den praktiska sidan. Det enklaste sättet att lära känna andra studenter är genom evenemang och styrelseverksamhet.

Elisa elhelt[at]utu.fi

Hej! Jag heter Elisa och är 23 år gammal och studerar geologi på tredje året. Jag kom från Jyväskylä till Åbo i början av mina studier och jag har haft en fantastisk tid! Jag har verkligen gillat geologi från början, särskilt utflykterna, och det känns som om jag är på rätt linje. Jag ser fram emot hösten och handledning!

Miikka mpmuurat[at]utu.fi

Jag heter Miikka (22) och studerar på tredje året. Jag ansökte om att studera geologi eftersom jag visste att jag ville arbeta utomhus. Den bästa delen av mina studier har varit fältdagar och -kurser och alla slags aktiviteter som innebär att man drar på sig halarna.