Årsfest 2021

Välkommen att fira Pulterit rf:s 60+1-årsjubileum!

Pulterit rf fyllde 60 år förra året, men på grund av COVID-situationen kunde vi inte fira vår ämnesförenings efterlängtade 60-års fest. I år kommer vi att fira ännu mer än förra året när vi bjuder in alla medlemmar och andra pulterisinnade att fira 60+1 år av Pulterit rf på årets gråaste dag, i Akademihuset, lördagen den 13 november.

Firandet inleds med ett cocktailtillfälle för inbjudna gäster kl. 16.00 i Akademihusets övervåning (Rothoviusgatan 1). Kvällsbanketten äger rum i Akademihusets festsal på nedre våningen från kl. 18.00. Efter banketten fortsätter festen på en hemlig plats. Årsfestens sillfrukost hålls söndagen den 14 november kl. 12.00 i Maarian Mahdin idrottslokal (Paimalavägen 305).

Middagskortet kostar 85 € för Pulterit rf:s medlemmar och 90 € för icke-medlemmar. För att stödja föreningens verksamhet kan du köpa ett middagskort för 100 € euro. I priset för kortet ingår cocktailtillfälle (för inbjudna gäster), kvällsbankett och efterfest med transport. Priset för sillfrukost är 5 € inklusive transport.

För att anmäla dig till årsfesten, klicka här.

Klädkoden är aftonklänning eller mörk kostym och akademiska hedersmärken. Till sillfrukosten kan du klä dig i mer avslappnade kläder, till exempel halare.

Före festen är det bra att bekanta sig med programmet och menyn för evenemanget, samt ta en titt på etikettreglerna för festen. Det lönar sig också att följa Pulterits andra informationskanaler, så som Instagram.

Med varma årsfest hälsningar, 
Pulterit rf:s årsfestkommitté

 

Tid till årsfesten

0
Months
:
0
Days
:
0
Hrs
:
0
Mins
:
0
Secs

 

 

 

I samarbete med