Pulterit ry

Slovakia 2013

16.9.2013

Terveiset matkanjärjestäjiltä!

Slovakian ekskursio alkaa olla lähellä ja muutamat osallistujat ovat jo matkalla kohteeseen. Suunnitelmiin on tullut käytännön seikkojen vuoksi muutamia pieniä muutoksia. Vierailu GSSR:n vierailu vaihtui Comenius-yliopiston järjestämään kenttäekskursioon ja luentoihin. Aiemmin suunniteltu vierailu Matalan Tatran kansallispuistoon siirtyy pois ja sen sijaan menemme Matalan Fatran kansallispuistoon. Katso sivuilta olevista päivitetystä matkasuunnitelmasta ja aikataulusta tarkemmat tiedot liittyen ekskursioon! Matka alkaa pian ja siitä tulee hyvä. Kiitos kaikille jotka ovat tukeneet rahallisesti matkaamme! Kiitos myös kaikille jotka ovat olleet apuna käytännön järjestelyissä!

Terveisin ekskursiovastaavat,
Riku ja Tuomas

—————————————————————————————————————————-

Pulterit ry:n ekskursio suuntautuu tänä syksynä Slovakiaan. Slovakia on niin geologialta kuin yleiseltä luonteeltaankin hyvin erilainen maa Suomeen verrattuna ja näin ollen erittäin mielenkiintoinen ekskursiokohde. Matkalla tutustutaan mm. Korkeiden Tatrojen vuoristoon ja Banska Stiavnican vanhaan kaivosalueeseen. Oppaana toimivat ekskursion järjestäjät sekä paikalliset geologit. Ainejärjestön järjestämän ekskursion tarkoituksena on opiskelijoiden tutustuttaminen Slovakian geologiseen historiaan sekä paikallisiin opiskelijoihin että muihin geologian alan toimijoihin. Matkalle osallistuu 23 turkulaista geologian opiskelijaa yliopistolta ja Åbo Akademista. Tarkempaa tietoa ekskursion ohjelmasta saa matkasuunnitelmasta ja muista tällä sivulla julkaistavista dokumenteista. Ei muuta kun tutustumaan!

Tämän sivun tarkoituksena on jakaa tietoa niin ekskursion osallistujille kuin muillekin siitä kiinnostuneille, jakaa ekskursioon liittyviä dokumentteja ja seurata ekskursion suunnitelmien toteutumista.

Tällaiset ekskursiot eivät tietenkään onnistu ilman rahallista avustusta. Mukana Slovakian ekskursiota järjestämässä ja turkulaisia geologian opiskelijoita avustamassa ovat:

www.agnicoeagle.com

 

FirstQuantum Pyhäsalmi

www.first-quantum.com

 

www.ykl.fi

 

www.endomines.com

 

www.nordkalk.fi

 

www.sandvik.com

 

www.posiva.fi