Liikunta

Pulterit urheilee

Opiskelu on raskasta ja hyvä stressinpurkamiskeino on liikunta kaikissa muodoissaan. Urheilu on myös terveellistä ja siitä tulee hyvälle tuulelle. Kaiken lisäksi urheilu on usein kivempaa porukassa. Opiskeluvuoden aikana hallitus ja erityisesti liikuntavastaava järjestävät kaikenlaisia liikunnallisia aktiviteetteja.

Näkyvimpänä osana geologien urheilukalenteria on viikoittainen liikuntavuoro Ylioppilastalo A:ssa Iskerin liikuntasalissa aivan Proffan kellarin yläpuolella. Liikuntavuorolla pyritään pelaamaan vaihtelevia lajeja kuten salibandyä, futsalia, koripalloa tai lentopalloa. Luonnollisesti pelataan myös maailman tehokkainta palloilulajia, Mölleriä. Ei niin säännöllisesti Pulterit käyvät myös kiipeilemässä sekä mahdollisuuksien mukaan muun muassa melontaretkillä.

Pulterit ottaa myös osaa monenlaisiin vuoden aikana järjestettäviin urheiluspektaakkeleihin. Geologijoukkueita on nähty muun muassa Akateemisen mölkyn ja kyykän MM-kisoissa, laskiaisen pulkkailukisoissa sekä ainejärjestöjen välisissä salibandyturnauksissa. Keväällä urheiluvuosi huipentuu Åbo Akademin ja Turun yliopiston geologien opiskelijoiden väliseen futismatsiin sekä tilanteen mukaisiin jälkipeleihin.

Hallituksen liikuntavastaava ideoi myös uusia lajikokeiluita jäsenistön iloksi ja liikuntavastaava kuunteleekin mielellään myös jäsenten toiveita mieluisista liikuntamuodoista tai harrastekokeiluista.